Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.  

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα ταμπελάκια που περιλαμβάνουν.

Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί. 

Δεν επιστρέφονται τα εξατομικευμένα προϊόντα ( ειδικές παραγγελίες, κατασκευές, ειδικές διαστάσεις, προϊόντα μεταποιημένα στις ανάγκες σας κτλ).

Δεν επιστρέφονται τα μαξιλάρια ύπνου για λόγους υγιεινής. 

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, αυτό θα αντικατασταθεί μόνο με το ίδιο. Σε περίπτωση εξάντλησης του αποθέματος θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικο λογαριασμό.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.  

Επιστροφές προϊόντων  πραγματοποιούνται μόνο μετά από συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.whitegoose.gr (είτε μέσω e-mail whitegoose.shop@gmail.com είτε τηλεφωνικά 2341076260). Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Διαδικασία επιστροφής

Α. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Β. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και συμπεριλάβετε στο πακέτο και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Γ. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω της ACS Courier με χρέωση παραλήπτη. 

Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποστολή πρέπει να γίνει με εταιρεία courier (της επιλογής σας) και τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη. 

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά δεν πραγματοποιούνται μετά τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.

Δ. Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα κληθείτε από εμάς να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές: 

– πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός ενός έτους 

ή

-επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 


Κάθε Επιστροφή γίνεται προς:

White Goose

Πόντου 6,

Κιλκίς, 61100

2341076260